UPA Solutions – Sprijinul tău pentru evenimentele importante

UPA Solutions este o unitate protejată autorizată conform legii 448/2006, specializată în organizări de evenimente, team-buldinguri, lansări de produs, promovare, relizări de produse personalizate etc.

UPA Solutions îți ofera sprijin și consiliere în alegerea locației, tematicii, mijloacelor de promovare a evenimentului, suport grafic pentru alcătuirea materialelor necesare evenimentului (invitații, bannere, spidere, afise de promovare etc.) precum și suport pentru aplicarea unei idei proprii.

Pe lângă concept, UPA Solutions pune la dispoziție și mobilierul, cateringul, logistica și tot ceea ce implică organizarea unui eveniment de la idee la aplicabilitate. Tipuri de evenimente organizate de UPA Solutions. Organizarea de petreceri tematice: Petreceri de Crăciun.

Anul acesta UPA Solutions poate fi ajutorul lui Moș Crăciun și un ajutor de bază pentru dvs în organizarea unei petreceri reușite la sediul firmei dvs sau în cadrul unei locații propuse. 1 iunie “Ziua Copilului”.

Echipa UPA Solutions transformă zilele importante de sărbătoare în evenimente organizate cu un buget deja stabilit, dar fără constrângeri pentru invitații dvs. Petreceri de aniversare a companiei Cadrul organizațional.

  • Esti creativ dar nu știi cum să îți pui în aplicare toate ideile? UPA Solutions te ajută să creezi din visele tale realitatea transpusa într-o sedință foto
  • Pentru ca totul să iasă perfect te ajutăm să găsești acel loc special unde sedința foto va avea un succes garantat (la birou, la studio, în natura etc.
  • Îți asigurăm un ambient în ton cu tematica aleasă (muzică, obiecte decorative)

Servicii foto

Asigurarea unui cadrul profesional împreună cu toate materialele necesare realizării unei sedințe foto profesionale ( hârtie de fundal foto, blitz-uri, modificatoare de lumină, sisteme de fundal ajustabile, kit-uri, etc) c). Costume

Pentru a putea fi cat mai autentic UPA Solutions, asigură costumația și recuzita necesară evenimentului în funcție de preferințele fiecăruia.

 

 Servicii profesionale de make-up și hairstyling

Specialiștii noștrii sunt recunoscuți la nivel internațional. Simte-te și tu ca o vedetă pentru o sedință rapidă de 20 de minute în care stiliștii și make-up artiștii noștrii te transformă în personajul favorit.După terminarea ședinței foto, vom alege împreună un set de poze pe care le vom edita folosindu-ne de imagini de fundal cât mai autentice în funcție de tema aleasă. În final fiecare dintre dvs se bucură atât de un calendar cât și de o amintire de neuitat alături de întreaga echipă. 3. Organizări Teambuilding-uri și evenimente corporate.

 Alege-ți ghidul potrivit în excursiile alături de echipa ta.  UPA Solutions oferă siguranța atingerilor tuturor obiectivelor propuse în cadrul unui teambulding. Angajații companiei pe care o reprezinți vor petrece timp de calitate cunoscându-se într-o atmosferă destinsă și relaxantă, colaborând astfel excelent în mediul profesional.4. Prezentări & Lansări de produse/proiecte.

 Introducerea pe piață a unui produs nou, acțiune strâns legată de activitatea de inovare tehnică. În faza de lansare, vânzările sunt scăzute, consumatorii fiind sceptici; ei testează acum noul produs. Costurile per ansamblu fiind ridicate, firma înregistreză pierderi financiare ale produsului. Daca produsul prezintă un grad mare de noutate, în aceasta fază concurenții sunt puțini sau inexistenți; prețurile de vânzare practicate pot fi ridicate, datorită elasticității scazute a cererii în raport cu prețul produsului. Companiile mari își lansează, de regulă, produsele prin ample campanii de publicitate, activități coordonate de promovare și o distribuție intensivă. Echipa UPA Solutions poate configura împreună cu dvs un plan amplu pentru campania de lansare a noilor produse ale companiei dumneavoastră!Echipa UPA Solutions alături de partenerii săi, poate configura împreuna cu dumneavoastreă, detaliile personalizate ale conferințelor de lansare pentru proiectele în care sunteți fie beneficiari fie parteneri. De asemenea vă putem oferi serviciile noastre pentru organizarea sesiunilor de lucru, întâlnirilor de dezvoltare, sesiunilor de consiliere, etc.

Cu creativitate, originalitate și experiența acumulată în organizarea de evenimente, vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecărui eveniment, făcând parte din aceeași echipă și asigurându-ne impreună de succesul evenimentului.

Vă stăm la dispoziție pentru personalizarea evenimentelor în raport cu specificul proiectului în care sunteți implicat! Contact

Back to Top

Find us on Facebook