Training

Vrei un job bine plătit?

Vino la cursurile UPA Solutions specializate pe susținerea ta în carieră !

În urma experienței de până acum, pe diverse și multiple proiecte de recrutare, echipa UPA Solutions a identificat și definit nevoile celor cu care a interacționat, de a primi suport profesionist în abordarea unor probleme ce pot fi soluționate cu usurință prin intermediul unor cursuri de specializare!
Astfel în urma experienței pe livrarea programelor de training corporate, am decis să deschidem porțile către cunoaștere și formare specializată, persoanelor fizice care își doresc să deprindă competențe care îi vor ajuta să obțină rezultate vizibile într-un timp foarte scurt și încrederea angajatorilor!

Începând din luna noiembrie 2013, UPA Solutions vă invită să vă înscrieți la cursurile organizate de noi:

flyer_top

Cursuri Microsoft Office

Ai fost respins la un interviu pentru că nu cunoșteai la un nivel operațional pachetul MS Office?
Cursurile de Microsoft Office oferite de UPA Solutions sunt construite pentru un singur scop: Acela de a-ți oferi cunosțintele de IT necesare pentru o carieră de succes!
Programele din pachetul MS Office sunt foarte răspandite, iar în ziua de azi este important să știm să le folosim!

Microsoft Word

te va ajuta să operezi mult mai rapid documentele și informațiile conținute de acestea fără să fii nevoit să pierzi mai mult de o zi pentru studierea aplicției. Fie că e vorba de scrisori, contracte, etichete sau conținut pentru trimiterea de mesaje pesonalizate, după 4-5 ore poți ajunge la un nivel mai mult decât rezonabil în utilizarea aplicației.

Citeşte mai departe →

Microsoft Powerpoint

te ajută să-ți îmbunătățești prezentările și să le faci mult mai accesibile pentru cei carora li se adresează, fie ca e vorba de o prezentare cu public, de o prezentare trimisă pe mail sau de una printată Dupa absolvirea acestui curs, vei reuși să stăpânești facilitățile cele mai importante ale aplicației astfel că iți vei putea construi o prezentare de la 0 făra asistență din alte surse.

Citeşte mai departe →

Microsoft Excel

este un program de calcul tabelar, cu care puteți prelucra rapid date, faceți analize și rapoarte și într-un final să obtineți informația necesară ca sa puteți lua decizii corecte. Cursul de MS Excel este axat pe transferul rapid de cunostințe cu aplicabilitate practică. In acest sens veți învăța noțiunile necesare ca să puteți obtine rezultatele dorite.

Citeşte mai departe →

Microsoft Outlook

permite pe langă trimiterea și primirea de email-uri, clasificarea acestora în foldere speciale de fișiere, aranjarea contactelor, trimiterea de email-uri în masă către  liste desemnate de contacte, atașarea de fișiere, precum și marcarea mesajelor în funcție de diferite criterii.

Citeşte mai departe →

Aceste cursuri:

  • îți oferă o vedere clară asupra celei mai populare aplicații folosite pentru calcul tabelar
  • te ajută să reduci timpul de construire a rapoartelor (Tabelul Pivot) și sintezelor grafice
  • îți pun la dispoziție informații despre funcțiile cele mai importante ca VLOOKUP, SUMIF, IF sau TRIM, dar și despre facilitătile cele mai puternice ca Tabelul Pivot, Grafice sau Filtru Avansat.

Cum să-ți construiești primul tău site

Ai o idee de business, dar nu ştii cum să îţi construieşti un site?
Afacerea ta poate fi acum la un click distanţă!

Fiecare antreprenor sau patron de firmă a auzit la un moment dat vorba: dacă nu ai site, e ca şi cum nu ai exista. Fie că este vorba de un site de prezentare, fie de un simplu cont pe Facebook, o firmă trebuie să existe și pe web. În ţara noastră, peste patru milioane de persoane accesează zilnic internetul, conform cifrelor Biroului Român de Audit Transmedia (BRAT).

Construirea activa a unei cariere într-un domeniu atât de dinamic cum este cel IT, presupune un proces de perfecționare continuă pentru a putea face față cu succes solicitărilor și provocărilor din ce în ce mai antrenante de pe piața muncii.

Citeşte mai departe →

Curs de dactilografiere

Lucraţi sau studiaţi utilizând calculatorul?
Operarea cu cantităţi mari de date vi se pare dificilă?
Vă recomandăm cursul nostru de dactilografiere.

Scopul acestui curs este acela de a vă învăţa să introduceți textul dorit, rapid fără control vizual, utilizând cât mai multe degete pe suprafața tastaturii, de a vă crea o idee generalizată despre cum puteți să economisiţi timp pe care îl puteți dedica altor activități.

Veţi câştiga o productivitate mai mare cu aproximativ 15-20% efortul fiind minim !

Citeşte mai departe →

 

Back to Top

Find us on Facebook