Expertiza echipei din cadrul UPA Solutions în domenii diverse permite companiei noastre să asigure servicii de calitate alături de garanția indeplinirii obiectivelor asumate impreuna cu clientul.
UPA Solutions SRL este acreditata sa livreze servicii de consiliere si orientare profesionala, precum si servicii de mediere profesionala, functionand din 2012 ca unitate protejata autorizata.

Dana Mazilu

Corporate Relationship Manager

Dana a absolvit Masterul de Psihologia Muncii în cadrul Universităţii din Bucureşti, având experienţă în gestiunea de resurse umane (recrutare, payroll&admin, atât în regim intern – cât şi în regim de consultanţă). Lucrând pentru companii precum Cora România, Barnett McCall sau Skill Team, Dana a dobândit cunoştinţe solide în gestiunea relaţiilor cu clienţi corporate, pentru care a gestionat şi organizat atât evenimente cât şi prestării de servicii dintre cele mai diverse, printre care enumerăm: personalizarea de produse, printuri şi imprimeuri, produse de artizanat şi decorative.

 

Gabriel Negoita

Organizator Productie

Gabi a început activitatea la UPA în iunie 2013 pe departamentul administrativ cu funcția de electronist telecomunicaţii. Cu răbdare și perseverență a desfășurat activități tehnice, administrative și de social media cu succes.

El se redescoperă. Din dorința de a progresa, în decembrie 2014 a preluat postul de organizator producție implicându-se în research, distribuție și planificarea strategica.

 

Back to Top

Find us on Facebook