Telefon: 021.347.00.11 E-mail: contact@upasolutions.ro

Echipa noastră

UPA Solutions este un grup de Unități Protejate Autorizate, reglementate conform legii 448/2006, cu modificările şi completările ulterioare, care își dorește să ofere clienților săi toate produsele și serviciile de care au nevoie, sub umbrela unui furnizor unic.

Dana Mazilu

Corporate Relationship Manager

Dana a absolvit Masterul de Psihologia Muncii în cadrul Universităţii din Bucureşti, având experienţă în gestiunea de resurse umane (recrutare, payroll&admin, atât în regim intern – cât şi în regim de consultanţă). Lucrând pentru companii precum Cora România, Barnett McCall sau Skill Team, Dana a dobândit cunoştinţe solide în gestiunea relaţiilor cu clienţi corporate, pentru care a gestionat şi organizat atât evenimente cât şi prestării de servicii dintre cele mai diverse, printre care enumerăm: personalizarea de produse, printuri şi imprimeuri, produse de artizanat şi decorative.

Daniela Ezeru

Responsabil Proces

Daniela a absolvit Facultatea de Științe Economice în cadrul Universității Ecologice din București. Daniela gestioneaza in cadrul companiei noastre Departamentul Financiar-Administrativ și este mereu în contact cu clienții UPA!Vasta experiență în domenii dintre cele mai diverse, de la gestiune financiară până la servicii de turism, susțin permanent un nivel de profesionalism la standarde înalte, în abordarea oricărei situații.Este o persoană cu o dorință constantă de autodepășire, creativă, analizează problemele în profunzime și acordă toată atenția și profesionalismul fiecărei misiuni pe care o îndeplinește. Referindu-ne la personalitatea Danielei, putem spune cu încântare că este un jucător de echipă și o persoană comunicativă, sensibilă și receptivă la problemele celor din jur.

Mihaela Modrogan

Business Unit Manager

Mihaela a absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi două programe masterale în domeniul psihologiei organizaţionale în cadrul Universităţii din Bucureşti. Mihaela a lucrat înainte să se alăture echipei UPA Solutions în domeniul recrutării şi selecţiei de personal pentru mai multe companii printre care GI Group, Academia Română, CallPoint New Europe sau MaTel Corporation. Vasta experienţă îi permite Mihaelei şi echipei sale să realizeze toată gama de servicii de resurse umane: recrutare şi head-hunting, testare psihologică, consiliere în carieră, reorientare profesională, etc.

Florentina Chipurici

Asistent Manager

Florentina a urmat Facultatea de Ştiinţe Economice, specializare Management. Piramida profesională a început să susţină o bază bine conturată odată cu angajarea la UPA Solutions. Florentina desfăşoară activităţi foarte diversificate în cadrul departamentului Financiar – Administrativ, ocupându-se de activităţi de secretariat şi facturare. Nici departamentul de resurse umane nu îi este străin, aici ocupându-se  de administrarea documentelor. Ea este o persoană atentă, pasionată de cifre şi dibace. Alături de Florentina putem menţine documentele şi necesarul la zi, iar toate solicitările clienţilor în materie de servicii specializate de secretariat sunt gestionate cu atenţie şi soluţionate în cel mai scurt timp!

Gabriel Negoita

Organizator Productie

Gabi a început activitatea la UPA în iunie 2013 pe departamentul administrativ cu funcția de electronist telecomunicaţii. Cu răbdare și perseverență a desfășurat activități tehnice, administrative si de social media cu succes.

El se redescoperă. Din dorinţa de a progresa, în decembrie 2014 a preluat postul de organizator productie implicandu-se in research, distributie si planificarea strategica.

 

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...