Umanitate Prin Acţiune !

UPA Solutions

Este o Unitate protejată autorizată ce oferă o gamă largă de servicii, printre care furnizarea de servicii de mediere pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități, formare profesională, servicii de recrutare, servicii de PR; well-being pentru angajați, reamenajare și optimizare spații de lucru.

De asemenea, în parteneriat cu colaboratori externi a căror competență este dovedită prin succesul proiectelor acestora, livrăm programe complete de formare profesională Soft Skills și tehnice, servicii de publicitate, printing și organizare de evenimente corporate.

Expertiza echipei din cadrul UPA Solutions în domenii diverse permite companiei noastre să asigure servicii de calitate alături de garanția îndeplinirii obiectivelor asumate împreună cu clientul.

Crearea de locuri de muncă asistate pentru persoanele cu dizabilități :

Incepand cu 1 Septembrie 2017 opțiunea de a achiziționa produse și servicii în cuantumul taxei pentru persoane cu dizabilități neangajate, a fost anulată prin Ordonanța de urgență 648/07.08.2017.

Astfel, pe de o parte, persoanele cu dizabilitați angajate în unitățile protejate existente, sunt expuse unui risc considerabil de a rămane fără locuri de muncă, iar pe de altă parte, angajatorii cu peste 50 de angajati sunt nevoiți fie să angajeze persoane cu dizabilități în cuantum de 4% din numarul total de angajați, fie să plătească o taxă echivalentă cu numărul total de persoane cu dizabilități pe care ar trebui sa îl angajeze, înmulțit cu 1450 lei (un salariu minim brut pe economie) și iată, 1900 lei din ianuarie 2018.

Legea 448/2006 și modificările din 2017

Odata cu intrarea în vigoare a noii Ordonanțe, echipa UPA Solutions a identificat oportunitatea de a media echipele de angajați cu dizabilități, pentru angajatorii care intră sub incidența plătii taxei de solidaritate conform L448/2006.

Serviciile oferite de UPA Solutions au fost dezvoltate în contextul unei piețe a muncii unde integrarea și medierea persoanelor cu dizabilități este un proces anevoios, de cele mai multe ori angajatorul neavand instrumentele și cunostintele necesare sa asigure adaptarea optimă și pe termen lung a locurilor de muncă.

Astfel pachetul integrat de servicii pe care îl punem la dispoziție include toate procesele pentru a garanta clientului-angajator nu doar integrarea numărului de persoane cu dizabilitați prevăzute în legislatie, ci și evoluția lor către poziții cu responsabilități și atribuții pe care le ocupa în prezent persoanele valide.

UPA Solutions SRL este acreditată să livreze servicii de consiliere si orientare profesională, precum și servicii de mediere profesională, funcționand din 2012 ca unitate protejată autorizată.

Printre serviciile oferite, enumerăm: procesul de identificare, recrutare și integrare a persoanelor cu dizabilitați, verificarea documentelor specifice și asistarea persoanelor în obtinerea documentelor lipsă, realizarea ofertarii, organizarea ăi programarea pentru procesele pentru Medicina Muncii, SSM și PSI, prezentarea conditiilor contractuale către angajați, minim o sedință lunară de terapie ocupatională, implicarea a minim doi asistenți sociali în procesul de adaptare, gestiunea zilnică a activităților persoanelor cu dizabilități.

Pentru a trimite oferta personalizată companiei dvs., vă rugăm sa completați informațiile solicitate în acest chestionar.

De ce noi?


Cum se desfasoara activitatea angajaților, persoane cu dizabilități?
 • Posturile pentru care le oferim servicii de mediere se referă la sarcini precum:
  • Operare calculator
  • Introducere date
  • Sarcini de secretariat
  • Diverse activițăti hand made
  • Sarcini de arhivare
  • Atributii in cadrul echipei de recrutare
  • Sarcini de curătenie
  • Implicuire
  • Mentenentă IT
  • Sarcini in echipa de consiliere și orientare profesională
  • Atributii in realizarea serviciilor de training
  • Traduceri
  • Sarcini in cadrul departamentului de marketing
 • Urmand ca lista sa fie dezvoltata in baza competențelor personale cu care vom lucra.


Carieră

Recrutăm

Sunt în continuă căutare de membri în echipă. Crezi că te potriveşti în echipa noastră ?
Contactează-ne!

“Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success.” Henry Ford
Back to Top

Find us on Facebook