Un nou website lansat in industria dizabilitatii

Med Services Europe a lansat un nou website, www.NewDisability.com, un site care se doreste a fi o platforma pentru producatorii si distribuitorii de produse pentru persoanele cu dizabilitati.

Site-ul este destinat promovarii si comercializarii produselor inovatoare pentru persoanele cu dizabilitati, produselor de tehnologie asistiva. NewDisability, se vrea a fi un loc de intalnire pentru persoanele cu diverse dizabilitati, un loc in care acestea pot discuta despre cerinte si oportunitati de echipamente de handicap.”Una din partile centrale ale site-ului va fi un forum de discutii in care toti cei interesati de subiectul cu produse pentru persoanele cu handicap vor fi invitati sa participe”, declara Dr. Gene Emmer, presedinte al Med Services Europe.

Forumul, va fi locul in care omenii pot face schimb de idei si sugestii ce pot facilita progresul industriei produselor de dizabilitate, dar si promovarea si implementarea ideilor noi care ar putea fi de ajutor persoanelor cu handicap.

Med Services Europe are sediul in Zurich, Elvetia si este specializata in vanzari, marketing si dezvoltarea de afaceri pentru industria medicala. Med Services Europe este reprezentantul european al Colours Wheelchairs, un producator american de scaune cu rotile ultra usoare. Producatorii, distribuitorii si comerciantii cu amanuntul de produse de handicap sunt incurajati sa contacteze Med Services Europe. Pentru mai multe informatii vizitati:www.MedServicesEurope.com sau www.NewDisability.com.

Sursa: Asociatia Semper Excelsius.

Top

Back to Top

Find us on Facebook