Comunicat de presă: Servicii de training marca UPA Solutions

UPA - Flyer Training

Prin prezentul comunicat de presă, UPA Solutions propune cititorilor dvs., pe acest final de an, 2013, o abordare nouă, eficientă și costumizată pe piața muncii actuală, în furnizarea de cursuri de formare profesională – training specializat.

În urma experienței pe care UPA Solutions a dobândit-o desfășurând numeroase proiecte de recrutare, a identificat și definit una din cele mai importante nevoi, poate de multe ori inconștientă, a unei persoane care se află în căutarea unui loc de muncă: nevoia de training!

În majoritatea cazurilor, candidații întrunesc cerințele speciale impuse de angajatori cum ar fi cunoașterea la un nivel avansat a unei limbi străine, sau rar întâlnite, dar cu toate acestea, procesul de angajare nu este încheiat, pentru că, în multe dintre situații, candidaților le lipsesc anumite abilități, nu tocmai greu de dobândit.

Utilizarea pachetului  MS Office, viteza lentă de tastare sau chiar lipsa abilităților de utilizare a unui PC sunt de cele mai multe ori probleme pentru care angajatorul este nevoit să refuze angajarea unui candidat.

Pentru a veni în întâmpinarea candidaților, UPA Solutions, în urma experienței pe livrare a programelor de training în regim corporate, a decis să deschidă porțile către cunoaștere și formare specializată pentru persoane fizice, care se regăsesc în una din situațiile descrise mai sus!

Ce câștigi TU, cursantul UPA Solutions, la final ?

  • Abilitătile de care ai nevoie în obținerea unui loc de muncă bine plătit
  • Interacțiune susținută cu specialiștii UPA Solutions care te pot ghida
  • Investiție minimă de timp
  • Investiție minimă finaciară
  • Rezultate garantate
  • Follow-up dedicat profilului tău !

De ce UPA Solutions ?

Ce ne diferentiază pe noi de numeroasele instituții ce oferă o calificare cursantului ? Este foarte simplu, înainte de toate UPA Solutions este o agenție de recrutare !

Deci cunoaște cel mai bine cerințele angajatorului, iar scopul echipei este acela de a susține cursantul în procesul de dobândire a anumitor abilități imperios necesare, într-un timp foarte scurt, fără să investească sume exorbitante în pregătirea proprie !

Motto-ul nostru este :
Eficientizarea activității duce la o economie mare de timp într-o eră în care timpul înseamnă bani.

Pentru înscrieri și informații :
training@upasolutions.ro
sau completaţi direct formularul nostru de înscriere: Formular de înscriere la cursuri.

Inscriere Training UPA

Cursurile se vor desfăşura în Mun. Bucureşti.

Informaţii despre curs
Date despre participant
Date facturare
CAPTCHA
Please wait...

www.upasolutions.ro
0764 265 495
+(40)21 347 00 11

Top

Back to Top

Find us on Facebook