Importanţa ochelarilor de vedere

Ştiai că jumatate din români poartă ochelari de vedere ?

Fă-ţi un control oftalmologic gratuit şi dacă ai nevoie, alege-ţi una dintre cele mai şic perechi de ochelari care să-ţi definească stilul.
Dacă porţi sau nu ochelari de vedere, cu siguranţă măcar o data ai fost curios să probezi unii şi astfel să obţii pentru câteva secunde acea nuanţă intelectuală. Dar un control oftalmologic, ţi-ai făcut vreodată ?
Vederea este cel mai de preţ simt cu care ne-a înzestrat natura şi de aceea, trebuie să avem grijă de sănătatea ochilor noştrii şi să îi protejăm. Această protecţie ia start încă de la naştere, când bebeluşul primeşte prima consultaţie oftalmologică. Din acel moment, un astfel de control trebuie repetat în fiecare an, deoarece odată cu dezvoltarea fizică a bebeluşului, se dezvoltă diferit şi fiecare simt în parte. Depistarea unei deficienţe de vedere la o vârstă fragedă, este favorabilă celei ale unei persoane aflate la o vârstă mai înaintată, deoarece vindecarea se face mai uşor atunci când organismul este în plină dezvoltare. O supraveghere atentă a sănătăţii ochilor, prin efectuarea controlului oftalmologic anual, ne scuteşte de eventualele neplăceri ce pot apărea dacă nu ne îngrijim de sănătatea noastră.
Ochelarii de vedere îţi asigură un look deştept, sunt versatili şi îţi dau un aer distins.
Dacă te-a speriat vreodată gândul că o pereche de ochelari nu te vor avantaja, sau te vor face de râs, află că pentru majoritatea persoanelor ce poartă ochelari de vedere, aceştia reprezintă un accesoriu, sau mai mult, ochelarii au devenit acel lucrul care le conturează atitudinea şi le defineşte stilul.
O pereche de ochelari te pot ajuta în diferite situaţii, punându-te într-o lumină pozitivă încă de la primul contact cu persoanele din jurul tău. Un exemplu foarte bun este cel al angajatorului, în faţa căruia te prezinţi la un interviu, iar simplul fapt că eşti unul dintre purtătorii unei perechi de ochelari de vedere, îţi  asigură un elan spre a-ţi contura o impresie bună până la sfârşit.
Pentru a putea lucra la standarde Europene, tot mai mulţi angajatori aleg să investească în protecția şi siguranța angajaților. În cazul în care postul ocupat în companie necesită un timp mai mare de 4 ore petrecute în faţa unui PC, specialiştii recomandă cu STRICTEŢE protejarea ochilor tocmai din acest motiv, cei mai mulţi dintre noi, tineri sau bătrâni suntem purtători de ochelari cu dioptrii. UPA Solutions susţine şi se implică activ în alinierea companiilor româneşti în normele şi standardele de muncă Europene, de aceea, în colaborare cu medici specialişti în domeniu, asigură consultaţii GRATUITE pentru toți angajaţii dvs. DIRECT la sediul firmei, pe tot teritoriul României.
Pe lângă acest avantaj, UPA Solutions se angajează să ofere clienţilor săi ochelari direct de la producători la preţuri competitive şi avantajoase.

Ochelari site UPA

Contactează-ne acum pentru a beneficia de consultație GRATUITĂ şi o reducere de până la 10% la rame şi lentile !<<
10 noiembrie 2013

Top

Back to Top

Find us on Facebook